سرماخوردگی و آنفلوآنزا ممکن است در ابتدا شبیه به هم به نظر برسند. آنها بیماری تنفسی هستند و میتوانند علائم مشابهی ایجاد کنند.
دریافت واکسن آنفولانزا برای افرادی که قصد دارند احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند پیشنهاد میشود اما با این حال استفاده از واکسن آنفولانزا برای افراد زیر واجب میباشد.
از سوی دیگر، معمولا در این بیماری با علائم تنفسی مثل گرفتگی بینی و سرفه خشک مواجه نمیشوید.
مقدم بیان کرد: میزان ایمنی واکسن آنفلوانزا در افراد مبتلا به ضعف سیستم ایمنی مادرزادی و در سالمندان به دلیل مصرف داروها، ممکن است خیلی کافی نباشد.
جدیدترین مطالب آموزش ورزش های بازتوانی ریه توسط دکتر اردا کیانی
در برخی افراد، سرفه و احساس خستگی ممکن است برای مدت طولانی تری ادامه یابد، در حالی که از دست دادن اشتها ممکن است برای مدتی اثر خود را از دست ندهد.
سیر قرنهاست که هم برای طعم دادن به وعدههای غذایی ما و هم برای اهداف درمانی استفاده میشود. همه ما شنیدهایم که به جای آن از کلمه “آنتیبیوتیک طبیعی” استفاده میشود. با افزودن سیر که خاصیت ضدویروسی دارد به وعدههای غذایی یا مصرف خام آن میتوانید راهحلی برای مقابله با آنفولانزا پیدا کنید.
آنفولانزای مرغی اولین بار در سال ۲۰۰۳ میلادی دیده شد و مدتی نگذشت که این بیماری به قارههای مختلفی مانند آسیا و آفریقا سرایت کرد و توانست منجر به مرگ بیش از ۵۰۰ نفر گردد.
حتما بخوانید : آنفولانزا در کودکان: علائم، پیشگیری و عوارض واکسن آنفولانزا درمان
وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم در فصل بیماری آنفلوآنزا، این است که چه کسانی باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید مشخص کرد که چه کسانی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به آنفلوآنزا هستند. به طور کلی افراد در معرض خطر بیماری آنفلوآنزا به دو گروه تقسیم میشوند؛ یک گروه کسانی که بیشتر در معرض تماس با این ویروس قرار دارند که عمدتا کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی، کلینیکها و بیمارستانها هستند.
بعد از تزریق واکسن آنفلوآنزا ممکن است تا چند روز احساس کوفتگی و درد داشته باشید.
ویروس بیماری آنفولانزا ممکن است در فصول گرم مانند تابستان نیز باعث ایجاد بیماری در بدن افراد گردد.
در افراد سالم، آنفولانزا به ندرت عامل ایجاد عوارض است، اما در آسیب پذیرترین افراد، میتواند راه را برای سایر بیماریها هموار کند. ارگانیسمی که از قبل ضعیف شده است، در واقع بیشتر در معرض خطر عوارض و عفونتهای همزمان توسط سایر ویروسها یا باکتریها قرار دارد. ویروسهای آنفولانزا، در واقع، سلولهای مخاط تنفسی را از بین میبرند و به نفوذ باکتریها کمک میکنند.
آنفولانزا بیماری خطرناکی نیست اما در صورت عدم رعایت نکات ایمنی و ضعیف بودن بیش از حد بدن، میتواند مشکل ساز شود.